LÄNSI-SUOMEN
VALJAKKOURHEILIJAT
RY

Tyhja2000x350

 

UUTISIA:

Jämin Syyskisa 2018

L-Svu:n järjestämät syyskisat 29.-30.09.2018 keräsi jälleen kilpailijoita viikonlopulle 45 ja 11 lasten koirajuoksuun. Kilpailuluokkina oli DR8, DR4, DS1, DS1J, DS2 ja lasten koirajuoksu.

Lauantaina aamu alkoi kuivalla pikku pakkasella, joten kelien perusteella oli odotettavissa loistava kisa viikonloppu. Kisa päivä eteni hyvällä hengellä kilpailijoiden, toimihenkilöiden ja talkoolaisten välillä, kelien puolesta kisa-järjestäjä joutui kamppailemaan puuskaisten tuulien kanssa, kuitenkin ongelmista selvittiin hyvin. Lauantain viimeisimmät startit lähetettiin noin klo. 14.00 tämän jälkeen alkoi koirien ja kilpailijoiden huollot sekä seurustelu.

Sunnuntaina aamu valkeni paljon lämpimällä ja kostealla kelillä, päivän kilpailuluokkiin kuuluivat II-startit ja kilpailun tärkein luokka eli lasten koirajuoksu. Kilpailu aikataulu oli tuntia aikaisempi kuin lauantaina, ettei aikataulu tulisi liian tiukaksi. Itse kilpailu päivä eteni hyvin paljon sammallaisella kaavalla, kuin lauantai oli hektisiä startteja ja maalisuoralla tapahtuvia ohituksia. Viimeisten virallisten kilpailustarttien jälkeen, alkoi lasten koirajuoksu, johon oli 11 innokasta osallistujaa. Kaikkien kilpailijoiden suoritusten jälkeen, oli hetki koirien huoltoon ja sen jälkeen palkintojen jako.

Kisajärjestäjä kiittää kaikkia kilpailijoita, toimihenkilöitä ja talkoolaisia, jotta kisat saatiin taas kunnialla järjestettyä.

Tyhja200x200JaminSyksy18SuVPTyhja200x1